İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

12 Ekim 2011 Çarşamba

Issız adaya düşsem ve 2 MAC fırça hakkım olsa:)

Bundan seneler önce, bu blogun izleyenlerinden biri olan arkadaşım bana aldığı MAC allık fırçasından bahsediyordu. Ben o zamanlar makyaj konusunda suya bu diyecek olgunluktaydım çünkü benim için fırçaya neden para verilsindi.Arkadaşımın fırçaya verdiği parayı duyduktan sonra bu fikrim iyice perçinlendi. Lakin aradan geçen seneler bana gösterdi ki fırça önemlidir. Fırça en yeteneksiz kadına bile makyaj yaptırabilir.

Ama yine de bana bir seçim zorunluluğu verilse 1 göz 1 de yüz fırçası seçmek için 109 ve 217 fırçaları seçerdim.

Neden 109: 109 küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk bir fırça. Herşeyi yapıyor. Bu fırçayla pudra, bronzer, fondoten, allık, krem allık, aydnlatıcı sürebilirsiniz. Konturlama yapabilirsiniz. Bu fırça hakkında en çok okuduğum şey dökülme yaptığıyla ilgili. Benim 1 seneden fazla oldu ama hala sapasağlam. Fondoten de krem allık da-Bobbi brown pot rouge u en çok bu fırçayla sürmeyi sevdim- sürdüm. Hiçbir sorun olmadı. Her hafta da yıkarım. Fiyatı ben 70 civarında olması lazım. Ben aldıktan sonra baya bir zam geldi maalesef.

Neden 217: Çünkü bu fırçayla bütün göz makyajınızı yapabilir ve çok şahane concealer uygulayabilirsiniz. 10 tane olsa bu fırçadan yine de çok demem .

Temmuz ayında MAC Event Team den Nihal MUA bir davet için makyajımı yaptı çok da şahane oldu kendisine tekrar teşekkür edeyim. Bu iki fırça konusunda onunla da mutabık kaldık :)

Aşağıda benim emektarları görebilirsiniz:)

Sevgiler,
darkchocolatebrown


6 yorum:

  1. 109 var da en sonunda 217 yi bana aldıracaksınız:)

    YanıtlaSil
  2. kavalacım alırsan ne demek istediğimi anlayacaksın:)

    YanıtlaSil
  3. Neslihan'cım gözlerim kalp kalp oldu:DDD Nede olsa 109 fırça var orada.HA-Rİ-KA!!!Güzel günlerde kullan her ikisinide...

    YanıtlaSil
  4. Sağol Chace. Mac lerde kalmıyor artık bu fırçadan ne zaman gitsem göremiyorum:)

    YanıtlaSil
  5. yaaaa kim makyaj yapmayi seviyorsa kesinlikle 217 fircasini denemesi lazim bencede, göz makyaji cok daha kolay oluyor, bende seviyorum kendisini : ) 239´unda hakkini yemeyelim ama haha :D

    YanıtlaSil
  6. doğru diyosun 239 un hakkını yenir mi hiç:)

    YanıtlaSil