İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

26 Ekim 2011 Çarşamba

Kiehl's Dosyası- Verba Mate Tea Lotion

Herkese merhaba,
Kiehl's dosyamdan anlatacağım başka ürün kalmıyor şimdilik:)
Bu ürün benim aradığım taradığım merak ettiğim bir ürün değildi. Pat diye kucağıma düştü. Kiehl's deki satış görevlisi önerdi. Bu ürün için cilt için vitamin, çay özleri, ve bal içeriyor ve bu içerdikleriyle cilde canlılık veriyor diyor açıklamasında. Bu da mat görünümü yok ediyor. Antioksidan içeriği yüksekmiş.

Evet bu nemlendirici güzel. İçerdikleriyle canlı-sağlıklı bir görünüm veriyor. Çok ciddi bir değişiklik yaptı diyemesem de hakkını da yiyemem. Hafif bir ürün. 75 ml. Çayımsı bir kokusu var bu da içeriğinden geliyor. Onun dışında parfümsüz ve yağsız. Fakat paraben içeriyor. Tüm cilt tipleri için uygun deniliyor.

Bu ürünün cildi nemlendirmesi güzel. Hafif canlılık da veriyor. Kışın nemlendirmesi yetmez ama yaza uygun olabilir. Bir daha alır mıyım? Aklıma eserse alırım. nötrüm kendisine karşı. Çünkü 75 tl. Bu kadar para verdikten sonra daha iyi alternatifler var piyasada bence.

Puanım 5 üzerinden 3.5.


Sevgiler



3 yorum:

  1. Bu ürünü acayip merak ediyorum ben, her seferinde de sample istemeyi unutuyorum. Yapısı nasıl canım akışkan mı, karma cilde iyi gelir mi sence?

    YanıtlaSil
  2. yapısı akışkan jel yapılı bir ürün. karma cilde iyi gelir ama kışın yetmez bence dediğim gibi. sivilce falan oluşturmadı ama o açıdan iyi.

    YanıtlaSil
  3. Anladım canım, bahar ve yaz ayları için aklımda olsun o zaman. Teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil