İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

20 Ekim 2011 Perşembe

La Roche Posay Toleriane-Foaming Cream Cleanser

Herkese merhaba,
bugün benim uzunca zaman kullandığım yegane temizleyicim hakkında yazmak istiyorum. En son Nuxe aldım ama bu temizleyiciden o kadar çok kullandım ki bir süre başka bir ürün kullanabilirim:)

Bu ürün karmadan yağlıya dönük hassas ciltler için hazırlanmış. Her ne kadar foaming dese de köpürmüyor. Yapısı sedefli krem görünümünde. Ben cildimi önce biodermayla temizliyorum sonrasında da bu jelle yıkıyorum (Yarından itibaren Nuxe la yıkayacağım:)) Yıkadıktan sonra cildimde herhangi bir kuruma ya da gerilme hissetmedim. İçeriğindeki gliserin kurutmayı engelliyor. Parfümsüz, sodium laureth sulfate (sls) sız yumuşak bir ürün. Paraben de içermiyor. Fiyatı online eczanelerde değişmekle birlikte 35-40 lira arasında. 125 ml.

Bu ürün cildimde herhangi bir sivilcelenmeye de sebep olmadı. Var olan akneye karşı bir etkisi yok. Onun için sevgili lrp effaclar serisiyle karşımıza çıkıyor.

Kaç tüp kullandığımı gerçekten hatırlamıyorum uzuunca bir süre aynı ürünü kullandım. Bir tüple 4 aya yakın idare edebiliyorum benim elim boldur gerçi normal kullanan biri 5 ayı bulabilir:)

Sevgiler,
darkchocolatebrown

Neslihan

2 yorum:

  1. Senden görüp hevesleniyorum, sonra da köpürmüyorsa boşvereyim diyorum..hala kararsızım:)))

    YanıtlaSil
  2. :) ya böyle köpük köpük olmuyor hani nası desem böyle traş kremleri hafiften bir köpürür ya onu gibi oluyor:D
    şahane anlattım dimi:)

    YanıtlaSil