İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

13 Ekim 2011 Perşembe

Laura Mercier Metallic Creme Eye Colour-Rose Gold

Herkese merhaba,
ben göz makyajında doğal tonları seviyorum öyle canlı renkler bana pek gitmiyor. Koyu bir makyaj yapacak olsam bile o da doğal tonlarda oluyor. Bu farımın rengine bayılıyorum pembe altın renginde aynı ismi gibi. Çok doğal duruyor, kalsik kahvelere iyi bir alternatif. yumuşacık 8.5 grlık bir tüpte geliyor dolayısıyla kuruma derdi de olmuyor.

Amaa bu far ben de deliler gibi çizgileniyor. Göz kapaklarım çok yağlı olduğundan kaynaklanıyor bu ve maalesef hiçbir şey bu farımın çizgilenmesine engel olamadı.

Yine de tavsiye eder miyim? Evet çünkü normalde farları bazsız bile çizgilenmeden duranlar var. Krem farlar çok kişide çiizgilenmeden kalabiliyor zaten. Ürün güzel sorun onda değil ben de:D




Son resim karlasugardan alıntı gündüz gözüyle ferah ferah görünsün:D Gold ve Alloy renkleri de muhteşem değil mi:??

4 yorum:

  1. Dogal renklere bende bayilirim, cok hosmus bu kahverengi, hem ben burdayim diyor, hem renginden dolayi yinede fazla degil, laura mercier ürünleri almanyada maalesef yok : ( Ne varsa türkiyede var haha ; )

    YanıtlaSil
  2. Almanya da yok mu gerçekten çok şaşırdım yurtdışında olmayıp bizde olan bir marka:)

    YanıtlaSil
  3. "sorun onda değil bende" :) laura mercier markasına büyük bir sempatim var ama henüz hiçbir ürününü kullanmadım. renkli nemlendiricisiyle başlamayı düşünüyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  4. Laura Mericerçok güzel bir marka ben de renkli nemlendircisini ve Bellini glossu istiyorum pinkcim:)

    YanıtlaSil