İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

9 Ekim 2011 Pazar

Nuxe Nirvanesque Contour des Yeux Göz Kremi İzlenimlerim!

Evet tam tamına 1 hafta bu kremi kullandıktan sonra hemen yorumlarımı paylaşayım istedim. Bu kremi beğendim ve bir daha alırım.

Benim göz çevrem kurumaya meyilli-ama öyle gerileme falan olmaz-,yorgun ve uykusuzsam biraz morluk olan bir yapıya sahip. 25 yaşında olmamdan dolayı henüz anti-aging e başlamadım benim için en önemli anti aging kremi güneş koruyucu:)

Bu krem göz çevremi nemlendirsin, mimik çizgilerimin kırışıklığa dönüşmesini engellesin, hafif yapılı kolay emilen bir krem olsun diyenlerin kremi. Üzerine makyaj uyguladığımda sorun çıkarmıyor. Sürüldükten sonra soyulup dökülmüyor cilt tarafından tamamen emiliyor. Ayrıca sedefli gibi bir yapısı var bu da ışığı yansıtmasına sebep oluyor ve doğal olarak aydınlık duruyor. Eğer haftasonuysa üzerine concealer falan uğraşmadan sürüp çıkabilirim. %90 doğal içeriğe sahip ilk yazımda belirttiğim gibi.Uykusuzluk ve yorgunluktan oluşan morluklara iyi geleceğini düşünüyorum.(Kronik morluk şikayetleri olanları pek tatmin etmeyecektir.)Tüp şeklinde olmasından dolayı da oldukçe hijyenik. Fiyatı 69.50 TL. (Cerrahoğlu eczanesinden online olarak sipariş edebilirsiniz. Tek ödemede %20 indiriminiz oluyor.)

Sözün özü: En başta söylediğim gibi menun kaldım. Bir daha seve seve alırım.

Herkese iyi pazarlar
darkchocolatebrown




2 yorum:

  1. Ben niye memnun kalamadım acaba bu üründen=)etkisizdi sanki ama sen böyle yazınca tekrar mı denesem diye düşündüm=)))

    YanıtlaSil
  2. elaselcim benim kullandığım en iyi göz kremi bu:)
    belki bir şans daha verebilirsin:)

    YanıtlaSil