İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

1 Ekim 2011 Cumartesi

Taze Geldi! Nuxe Nirvanesque Contour deux Yeux göz kremi

Herkese merhaba,
ne zamandır süre gele hangi göz kremini alsam arayışım Nuxe Nirvanesque göz kremini almamla sona erdi.
Nuxe markasına olan ilgim kil maskesiyle başladı. Sevgili Özge'nin blogunda (deepbeauty) görmemle cevizli peelingine de göz dikmiş bulunmaktayım. Bundan sonra ki nemlendiricim de büyük ihtimalle bu markanın fraiche creme light ürünü olacak.  Nuxe Nirvanesque göz kremi için şöyle bir açıklama getirmiş:
"İlk Kırışıklık Göz Çevresi Bakım Kremi NUXE’ün bitkisel devrim yaratan göz kremi ince çizgileri anında yumuşatmaya destek olurken, içeriğindeki düzenleyici pigmentlerle koyu halkaların görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Mavi Lotus, Gelincik Tohumu, Gülhatmi Kökü, Calmosensine, Horozibiği Çiçeği, Misk Gülü ilk mimik çizgilerinin görünümünün önemli ölçüde azaltılmasına destek olur. Göz çevresi daha genç ve aydınlık görünüm alır. Kullanım: Sabah ve/veya akşam göz çevresinde kullanım için uygundur. NUXE’e özel 4 Patente sahiptir. %90 oranında doğal içerikten oluşmaktadır. Yeni NUXE koruyucu sistemi sayesinde paraben ve fenoksietanol içermez. Mineral yağ, renklendirici ve hayvansal madde içermez. Komedojenik değildir"




Bu kreme dair beklentim çok fazla.Her ne kadar göz çevrem de morluk, torba vs gibi sorunlarım olmasa da göz çevremin iyi nemlendirilmiş ve dinlenmiş görünmesini bekliyorum. Fiyatı 69.50 Tl. 15 ml. Cerrahoğlu eczanesinden online olarak tek çekimde %20 indirimli alabilirsiniz.(Bütün ürünlerde tek çekimde %20 indirim var bu arada) Kullandıkça yorumlarımı güncelleyeceğim.


Sevgiler,
darkchocolatebrown

6 yorum:

  1. canım insallah begenirsin..kırısıklıklar diyorya basında, engellemek için mi o?yani ben öyle bi ürün istiyorum.yok su an ama engellesin istiyorum:)var olanı iilestirmeye mi yönelik yoksa bu..

    YanıtlaSil
  2. evet canım engellemek için bu ürün. hani güldüğünde falan oluşan mimik çizgileri vardır ya onlar derinleşmesinler diye. var olanı iyileştirmek için retinol falan içeren kremler kullanmak gerekir ama ben cildimi pek ona alıştırmak istemiyorum şimdiden. 1 haftalık kullanım sonunda buraya yorumlarımı yazacağım:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler cnm..bekliyorum yorumunu merakla.

    YanıtlaSil
  4. canım bende nuxe sever olarak sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarını:)

    YanıtlaSil
  5. Memnun kaldınız mı?

    YanıtlaSil
  6. Evet çok memnun kaldım:) ikinci defa almayı düşünüyorum..

    YanıtlaSil