İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

11 Aralık 2011 Pazar

Bitenler..

Tekrar merhaba
bu sabah bitenler başlığı için elimde yakın zamanda biten ürünleri fotoğrafladım.


Bu resim fırçalarımı yıkadıktan hemen sonra lavabonun yanında çekildi :)

1. Neutrogena el ve vücut kremi- Ben bu kremi seviyorum. Pratik, güzel, çabuk emiliyor. Yine alacağım bir ürün.  8 tl civarı ama kampanya zamanı 5 tl'ye bulabilirsiniz.

2. Rexona deodorant. Mini boydu zaten. Yazın birkaç ay dışında bu deodorantları kullanmıyorum. Genelde aluminyumsuz deodorantları tercih ediyorum. Böyle deodorantlar için yazım burada .

3- Bioderma sensibio h20 100 ve 500 ml. 100 ml seyahatler sırasında taşıması pratik diye almıştım. İçinde az kalmıştı. Kullandım gitti. Diğeri zaten her daim stoklu olan 500 ml. Okumayanlar için yazısı burada .

4- Clinique jel temizleyici. Bunu Sevil'de hatırlamadığım bir kampanya sırasında aldım. Cildim yağlı diye tavsiye etmişlerdi. Sağolsun üst katmaı soyup zavallı cildimi çöle çevirince fırça yıkayarak bitirdim. Fakat hakkını yemeyeyim bir sonraki Murad kadar kötü değildi.

5- Murad C Vitaminli Temizleyici- Bunu niye aldım, nasıl böyle bir galeyana geldim hiç bilmiyorum. Murad ürünlerinden hiçbir fayda görmedim. Elimden gelse Taksim'de yürüyüş düzenleyeceğim Murad ürünleri kalksın diye. Hiçbir işe yaramıyor, kurutuyor, kimyasal deposu. Fırçalarımı yıkadım. Fiyatı da 100 tl civarında.

6- Body Shop Earth Lovers Kayısılı Duş Jeli- Bu duş jelleri sls içermiyor. Şişeleri doğada çözünebiliyor. Kokusu muhteşem bu serinin. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Şu anda incirlisini kullanıyorum o da çok hoş. Fiyatı 12 tl civarında olması lazım. 2 al 1 öde kampanyasında yakalarsanız süper olur :)

4 yorum:

  1. çok şeker anlatmışsın canım özellikle murad ı :)) bende sadece narlı dudak dolgunlaştırıcısı var, annem almıştı ilk zamanlarda çok işe yaradı sonrasında etkisi kalmadı :(

    YanıtlaSil
  2. :) beğenmene çok sevindim özgecim..

    YanıtlaSil
  3. =)))) seninle bu murad nefretimiz ne olacak bilmiyorum, çok güldüm yazına=) tbs jellerinse en kötüsünü ben seçtim galiba naneli salatalıklı bişey ve hiç güzel kokmuyor, diğerlerini almalıyım=)

    YanıtlaSil
  4. elaselcim murad konusunda ne desem az maalesef. Bir tane peeling var atmıyorum ibret-i alem için saklıyorum! tbs kayısılı ve karpuzlu olanı çok güzel:)

    YanıtlaSil