İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

14 Aralık 2011 Çarşamba

Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation

Herkese merhaba,
forumdan arkadaşlarım prudence ve dkmci bu fondoteni yorumlamamı istediler. Pek tabii ki hemen yorumlarım:)

Normalde düzenli fondoten kullanmıyorum. Bu fondoteni oldukça düzenli kullandım diyebilirim. Çünkü su gibi. İncecik bir yapısı var.Mac face&body ya da laura mercier renkli nemlendirici gibi diyebilirim. Blend etmek için zaman veriyor bir süre sonra da ciltle bütünleşiyor. Kalıcılığı için sabah sürüp akşam eve geldiğimde yüzümde bulabildiğim bir fondoten diyebilirim. Kapatıcılığı ise ortaya yakın diyebiliriz. Cilde yarı mat, sağlıklı bir görünüm veriyor. Kesinlikle fondoten varmış gibi hissedilmiyor.  Ayrıca güneş koruması da var.

Ben mac nc 15-20 arasında bir yerdeyim. Warm ivory rengini kullandım. Bobbi Brown pembe alttonlu ürünler üretmiyor. Nedeni de kendisini pembe alttonlu kadın olmayacağını söylemesi.

Fiyatı 110 tl olması lazım. Fakat ELCA'da 55 tl ye gördüm. Kendi rengimi bulamadığım için alamamıştım. Özetle çok memnun kaldım...

4 yorum:

  1. Neslihan, çoook teşekkür ederim canım yorumladigin icin! Sarı alt tonlu olmasına çok sevindim çünkü bana hiç yakışmıyor pembe alt tonlu ya da nötr tonlu fondotenler:)
    Keşke Ankara'da da Elca olsa:///
    Tekrar teşekkür ederim <3 :-*

    YanıtlaSil
  2. gamzecim rica ederim:)) ne demek:)
    işine yaradıysa çok sevindim... Keşke ELCA her yerde olsa 6 da kapanmasa, haftasonları açık olsa ;)

    YanıtlaSil
  3. Bunu kışın ben de kullandım, çok doğal yapısı var beğenmiştim..hatta bazen fazla doğal gelip sıkıldığımda olmuştu:D ama yine de ikinci kere alırım çünkü çok hafif ve rahat yapıda

    YanıtlaSil
  4. :)) ben de tekrar alacağım herhalde elaselcim

    YanıtlaSil