İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

5 Aralık 2011 Pazartesi

La Roche Posay Effaclar Duo

Herkese merhaba
bitenler postumdaki bir diğer ürün effaclar duo. Bu biten kaçıncı bilmiyorum. Aslında dibinde kalan son birkaç kullanımlığı tükettim. Bir süre almayacağım cildimin bu güzelliği unutması lazım.

Ben duo ile Agop Kotogyan sayesinde tanıştım. Bu ürün benim cildimi tedavi etti. Duo'nun iki yönlü etkisi var. Hem aktif olan sivilceyle mücadele ediyor, hem de cildi ölü hücrelerden arındıyor ayrıca yağlandırmadan nemlendiriyor. İçeriğinde şunlar var: 1 - Niacinamide Sivilce iritasyonunu yatıştırır. Piroctone Olamine Bakteri üreyen bölgeyi arındırır. 2 - LHA + Salisilik Asit Keratolitik etki (ölü hücreleri arındırır.) Linoleik Asit Sebum düzenleyici ve keratolotik etki









Ben bu üründen çok çok çok memnun kaldım. Gerçekten kaç tane kullandım bilmiyorum Yukarıda dediklerini gerçekleştirdi. Cildimi gerçekten düzeltti. İyileştirdi. (Yalnız küçük bir hatırlatma kistik akneleriniz varsa ürün cilt yüzeyinizi pürüzsüzleştirse de akneler derinin çok altında olduğu için yeterli etki etmeyebilir. )

Yazın kullandığımda nemlendiriciye ihtiyacım olmadı ama kışın çok hafif bir nemlendirici kullandım.(toleriane fluid)

Duo alkol ve paraben içermiyor.Fiyatı 50 tl civarında ve 40 ml.

Sevgiler..




3 yorum:

  1. Merhaba, bu postu yazalı bayağı olmuş ama bir bilgiye ihtiyacım var :) effaclar duo'yu gündüz kullandığınızda özellikle yazın, tekrar üzerine güneş koruyucu gerekiyor mu? Cilt soyucu olduğu için soruyorum. Eğer kullandıysanız hangi güneş koruyucuyu tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil
  2. merhaba,
    ben yaz kış güneş koruyucusuz duramıyorum. dolayısıyla mutlaka üzerine güneş koruyucu uyguluyorum kullandığımda. ve evet soyucu olduğu için ekstraan dikkat etmek de fayda var.şu aralar favorim clinique in güneş koruyucusu. Ama biodermanın fluid versiyonunuv e kiehl's in güneş koruyucusunu da çok beğenerek kullandım.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil