İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

1 Kasım 2011 Salı

Dermalogica Precleanse

Merhaba,

bugünün postu makyaj temizlemeden gelsin.
Makyaj yapmaya başladığım günden beri bir kez olsun cildimi temizlemeden uyumadım. Bu yüzden makyaj temizleyiciler benim için çok önemli.

Önce makyajımı çıkarıp sonra cildimi tekrar temizlerim. Bu ürün de bunun için biçilmiş kaftan. Bebek yağı gibi bir kıvamı var. İçeriğinde de türlü çeşitli yağlar var. Bu ürünü avucunuza döküp tüm cildinize masj yaparak makyajınızı çıkarıyorsunuz. Göz çevresine de uygulanabiliyor. Suyla yıkadığınızda da kremsi bir yapıya dönüşüyor ve durulanıyor.

Zaten yağ olduğu için cildin bariyer dokusuna zarar vermiyor. Ciltte gerginlik kuruluk yaratmıyor. Daha sonra illaki normal yıkama jeliyle cildimi temizliyorum.

Ürünün iki önemli dezavantajı var. Birincisi avucunuza dökerken ziyan edebilirsiniz ki bundan çok muzdaribim. İkincisi çooook pahalı.150 ml lik ürün 120 TL. Dolayısıyla bu ürünü özel günlerde cildimde çok fazla makyaj varsa kullanıyorum.

Gerçekten güzel bir ürün ama dediğim gibi fiyatı düşündürücü. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki ben precleanse yerine zeytinyağı kullanarak da anı etkiyi elde ettim. Yine de uygun fiyatlı bir şekilde rastlarsam alacağım bir ürün kendisi.

Sevgiler

darkchocolatebrown

3 yorum:

  1. ben de çok severek kullanırım, hatta 2ncisi bitmek üzere ama noviderm'in makyaj temizleme yağını kullanıyorum bir süredir, o da çok güzel ve fiyat olarak da daha uygun :)

    YanıtlaSil
  2. gamzecim dediğin ürüne bakacağım mutlaka:;)

    YanıtlaSil
  3. pembeallıksiyahrimel7 Mayıs 2012 05:28

    ben de almıştım precleanse ama hiç memnun kalmadım,dolapta öylece bekliyor.

    YanıtlaSil