İletişim!!

darkchocolatebrownblog@gmail.com
darkchocolateblog@yahoo.com

29 Kasım 2011 Salı

Yeniler ve hassascilt.com

Herkese merhaba
cilt bakımı aileme bugün yenilerini ekledim. aslında biri emektar, sensibio h20. Diğer ikisi ise ilk defa kullanacaklarım: La Roche Posay hydraphase intense nemlendirici ve hydraphase göz kremi.

Hydraphase serisi yüksek oranda nem vaad ediyor. İçerisinde hyaluronik asit var. Kullandıkça yorumlarımı buradan paylaşacağım.

Bunları aldığım site hassascilt.com. loguma yapılan yorumların birinde keşfettim. Bioderma, Nuxe, La Roche ve Avene ürünleri satılıyor. Şu an Bioderma ve Avene ürünlerinde %20 indirim var. Sensibiolarda 1 alana 1 bedava kampanyası devam ediyor. İkisi 39.60'a geliyor. Nuxe ve La Roche ise %10 indirimli. 75 tl üzeri kargo ücretsiz. Ayrıca siteden alışveriş yaptukça puan kazanıyorsunuz. Sonraki alışverişlerinizde hediye çekine dönüştürüp harcayabiliyorsunuz.

Cumartesi gecesi verdiğim sipariş bu sabah elimdeydi ki araya pazar girdi. Bu siteden yaptığım alışverişten memnun kaldım. Tavsiye ederim:)

Sevgiler...



8 yorum:

  1. ay ben de merak ediyordum bu siteyi. süpermiş. yılbaşından sonra alacağım şeyler var buradan (:
    fotoğrafın boyutu büyük kalıyordur belki. küçültmeyi denedin mi?

    YanıtlaSil
  2. dofacım umarım sen de memnun kalırsn siteden:)ve evet küçültünce düzeldi:) teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan neslihancım,biodermalar çok ucuza gelmiş,bende almayı düşünüyordum,belki bu siteden alırım.

    YanıtlaSil
  4. Neslihan Hanım Merhaba,

    Öncelikle bizi tercih edip alışveriş yaptığınız için teşekkür ederiz. Hassas cilt sahiplerinin ihtiyaçlarını en doğru ürün çeşitleri ve en iyi hizmet kalitesi ile karşılamak üzere çalışıyoruz. Mümkün olduğunca çok insanın bu özel bakım ürünlerine en düşük fiyatlarla ulaşmasını sağlamak ise diğer bir amacımız. Bu konuda bize yardımcı olacağına emin olduğumuz takdir ve tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan cnm, göz kremini merak ediyorum=)bir de merak ettim ürünler orjinal mi?

    YanıtlaSil
  6. busesinem teşekkür ederim:)

    elaselcim teşekkür ederim:) ürünler orjinal canım. göz kremini kullanır kullanmaz yorumumu yazacağım:)

    Hassas Cilt ekibi ilk alışverişimden çok memnun kaldım, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. fiyatların diğer sitelerden oldukça düşük fiyata satılması düşündürüyor açıkçası ürünlerin orijinalliği konusunda.tester gönderiyorlar mı peki

    YanıtlaSil
  8. selam cupcake, tester göndermediler. belki istesem gönderirlerdi bilmiyorum:) Ürünlerin orjinalliği konusunda herhangi bir şüphen olmasın. Bire bir aynı. Belli başlı ürünlerde kampanya var. O yüzden fiyatları biraz daha düşük rekabet için. Genele baktığında piyasayla aynı diyebiliriz.

    YanıtlaSil